8. okt, 2017

Solskinn!

God søndag!

Det ble fjelltur i dag også på nærmere 3 timer :) Matmor var veldig fornøyd med innsatsen min selvom jeg ikke fant fugl! Men det var virkelig ikke min skyld at jeg ikke fant fugl i dag! Matmor hadde vasket dekkenet mitt i går og sikkert brukt en halv flaske med skyllemiddel så jeg stinket jo som en flaske med skyllemiddel hele turen! Dere kan jo tenke dere selv at det ikke er lett å lukte en liten rypefjert hvis man går rundt med en flaske skyllemiddel på kroppen! Så det var ikke min feil og det skal ikke sies noe på innsatsen min! Jeg var så sliten og fornøyd da vi kom hjem og nå er dekkenet vasket på nytt uten vaskemidler ;) I morgen er det ny dag og nye muligheter igjen ;)

I dag har det vært sol fra skyfri himmel siden vi stod opp og det er meldt like nydelig vær i morgen :) Endelig en periode uten regn og tåke og jeg NYTER det :)

Jeg har også fått klipt både klør og potehår i dag og jeg sovnet nesten i fanget til matmor for jeg var så sliten etter fjellturen ;)

Nå er det straks middag! :) Det er alltid noe ekstra godt i skåla i disse jakttider og selvom jeg fikk en hundepøle med masse deilig kjøtt da vi kom inn fra turen blir jeg jammen meg sulten igjen når klokka nærmer seg 16.00 :)

Håper dere har hatt en riktig fin dag og at kvelden blir bra!

Stor ruskekos!