1. okt, 2017

Velkommen oktober!

God søndags morgen!

I dag hadde jeg gledet meg til nok en fjelltur, men tåka ligger tykk i fjellheimen i dag og med en litt ustabil gps og en stand som ikke holdes så lenge så er matmor redd det bare blir tull om vi prøver oss i fjellet! Vi hadde håpet at oktober skulle begynne med sol og fint vær men dagen i dag er ihvertfall ikke preget av annet enn yr og tåke!

Da jeg våknet var jeg ganske klar for fjelltur for jeg klarer liksom ikke helt å forstå at været kan være noe problem. Jeg hadde jo funnet fugl uansett vær jeg. Så for at jeg skulle få brukt hodet litt så har vi trent på noen gamle og begynt på et nytt triks! Altså, denslags blir en sliten av ;) Blir jo ikke sliten så veldig lenge så jeg er redd matmor vil fortsette treningen hver gang jeg begynner å mase om fjelltur ;) Ellers krysser vi fingrene for at oktober vil glimte til med sol og fine dager i løpet av uka som kommer :) En mnd med gråvær gjør noe med humøret og motivasjonen ;)

Men nok klaging :) Dette er bildet jeg gledet meg til å vise dere i dag :) Håper på mange slike fine motiver i oktober :)

Ellers tror jeg det blir lite som skjer i dag! Matmor prøver å få unna så mye jobb som mulig nå når det er gråvær så vi kan være så mye ute som mulig når finværet kommer ;) En grei nok plan :)

Ønsker dere en fin søndag!

Ruskekos!