17. sep, 2017

Ferdigladet!

God søndags kveld!

Nå er jeg virkelig ferdigladet og superklar til å komme meg heim til lillesøster i morgen! Etter tre rolige dager med bilkjøring og laxing i senga mi på terrassen utenfor kontoret er jeg igjen full av energi!

Matmor har jobbet fra morgen til kveld de siste dagene så vi kanskje skal rekke en fjelltur eller fire til uka ;) Håper på det siste ;)

Ellers hadde jeg det helt supert i Trøndelag! Bestefar var fornøyd med innsatsen min og jeg fikk finne fugl og løpe masse :) Livet er å løpe i fjellet og finne fugl! :) Vi overnattet på ei hytte på vei opp og ned og da lurte jeg meg til å sove i senga med bestefar ;) Han hadde så stor seng og la et teppe på gulvet til meg. Altså, jeg er vant til litt luksus og myke senger så da prøvde jeg meg i senga og der ble jeg ;) Under selve jakta fikk jeg med meg buret mitt inn på hytta så da sov jeg der resten av uka :) Ellers husker jeg ikke så mye fra turen for enten så løp jeg i fjellet eller så lå jeg til lading ;)

Gleder meg skikkelig til å møte lillesøster i morgen <3 Matfar har begynt å bygge hundehus, så det blir spennende. Jeg har hørt rykter om at det ikke skal bli trangt om plassen der inne ;)

Nå må visst matmor jobbe videre, men det er helt greit hvis det blir fjellturer til uka ;)

Godt å være tilbake hos dere :)

Stor ruskekos!