5. sep, 2017

Bukken vår <3

Denne flotte karen er innom hos oss jevnlig for tiden og det er så trivelig! Flott eller hva?

I går rakk vi ingen blogging. Vi startet dagen med en liten 1,5 times tur i fjellet før vi måtte gjøre klart til et møte og deretter var det litt jobbing før middagen skulle lages. Etter middagen viste det seg at sauene har trekt hjem så de måtte vi få inn på beitet også var det tidlig i seng!

I dag er det grått og vått ute. Dessverre fikk vi ikke slått og presset rundballer før regnet kom så i vinter får vi mange harde rundballer. Det var mye regn tidligere i år også og når gresset er vått når det presses så fryser det når vinteren og kuldegradene kommer. Matmor har aldri tenkt så mye på hvordan været egentlig har vært før hun ble bonde og været plutselig påvirker ganske mye i løpet av sommeren.

I dag blir det hovedsaklig jobbing og kanskje en fjelltur etter middagen hvis vi ikke skal ta ned og sette opp noen strømgjerder. Time will show. Planen til matmor er visstnok å få gjort så mye som mulig i dag så vi kan være ute noen timer i morgen :) Det er meldt grått og regn da også, men været får man ikke gjort noe med!

Nå skal jeg legge meg litt i stolen, men vi skrives!

Ønsker dere en riktig fin dag!

Ruskekos!