3. sep, 2017

Bekreftet!

God søndagsettermiddag!

Her koker fårikålen i gryta og jeg kjenner jeg har lyst på mat hele tiden. Da vi kom inn etter drøye 3 timers fjelltur fikk jeg en pølse med andekjøtt og noen tørrfôrkuler. Dette var i ett tiden og da klokka var tre var jeg skrubbsulten igjen! Etter å ha mast et par ganger på matmor fikk vi middag. Det var masse deilig reinsdyrskjøtt i dag også sammen med kraftfôrkulene :)

Jeg er ganske morgenfugl og noen ganger liker jeg å stå opp om natta for å sjekke at matmor og matfar sover trygt i sengene sine. Av den grunn pleier jeg å måtte sove med burdøra stengt for når jeg åpner døra til gangen om natten eller morningen så piler lillesøster forbi meg og vekker matmor og matfar ved å sleike de i ansiktet ;) I går fikk jeg sove med burdøra åpen for matmor skjønte at jeg egentlig ikke ville inn der. Siden vi hadde vært nesten 4 timer i fjellet regnet hun med at jeg kom til å sove lenge og hele natten ;) Dengang ei ;) Vi ventet helt til klokken seks men da var lillesøster og jeg superklare for å stå opp så da vekte vi resten av gjengen ;) Så her har det vært full fart siden seks i dag!

Da klokka var ni og matmor hadde fått unna litt jobb og stelt lammene så var det ut i fjellet! Jeg søkte godt, men jeg er har en tendens til å komme for nær fuglen og det er bekreftet på dette bildet. Det kan gå når det gjelder ryper, men i dag gikk vi rett inn i et orrfuglkull som lettet i flere omganger så da ble det både støkk og litt ettergang! Jeg blir ikke superheit, men litt ivrigere enn til vanlig. Matmor var ikke fornøyd for å si det sånn! Vi så kun en enkelt stegg på resten av turen og da vi nesten var tilbake til bilen fant jeg fugl jeg kunne ta stand på! Selvom jeg egentlig er altfor nær så ventet jeg lenge på matmor før hun så jeg stod i stand og jeg fant ikke på noe tull! Vips så var matmor superhappy med dagens innsats ;) Det virker som at hun har gullfiskhjerne innimellom ;) Med en gang noe bra skjer glemmer hun alt det vi ikke vil tenke på og alt er fryd og gammen ;)

Nei, nå er jeg både mett og trøtt så tror jeg skal slenge meg nedpå i stolen min ;)

Ha en riktig fin kveld!

Ruskekos!