31. aug, 2017

Tilbake til fjellet!

God kveld!

Det blir bare et bitte lite innlegg i dag for å si at alt er bra med meg! På tirsdag hadde matmor først jobb og deretter et møte i Oslo så da fikk jeg aldri mulighet til å blogge for bestefar passet på meg og han vet ikke passordet til bloggen. Jeg var med henne på jobben fra morningen av for hun skulle på en liten hyttetur så da fikk jeg være med for det var ca. 10 min å gå hver vei :) Pluss at jeg fikk kost meg ute mens matmor jobbet :) Det var også med en annen hund. En hannhund ;) Jeg har fortsatt igjen litt av løpetiden min så vi fikk dessverre ikke leke, men men! En annen gang kanskje?

I går jobbet matmor hele dagen og i tillegg reiste vi heim til matfar, lillesøster og sauene! Vi kom ikke hjem før halv ni på kvelden og da skulle matmor pakke ut så det ble ingen fjelltur på oss.

I dag startet også matmor dagen med jobb og i tillegg måtte hun en tur for å se til sauene også kom både feier og elektriker innom for noe kontrollgreier. Jeg var redd det ikke skulle bli noen fjelltur på meg i dag heller, men etter middagen tok matmor på seg fjellklær og nå har vi akkurat vært ute i 2 timer. Det var lite pip å se, men jeg fant en hare og jeg fikk løpt litt skikkelig! :) Det er godt bare å komme seg ut :)

Nå må matmor jobbe videre, men vi skrives i morgen!

Ruskekos!