26. aug, 2017

Mom and me <3

God lørdagskveld <3

I dag startet vi dagen ganske tidlig. Ut i fjellet i sola! Jeg ble litt revet med etter en dag med hvile så matmor var ikke helt fornøyd med oppførselen min. Jeg får ikke løpe etter fuglen, men det er jo så moro! Vanskelig balansegang det der! ;) Vel, det endte med at det bare ble en liten halvtimes tur før vi dro hjem igjen. Matmor måtte legge en ny plan sa hun.

Samtidig som hun var nede på gården, og mens hun grublet litt på problemet vår, tok hun seg like godt en tur på stølen med saltstein til sauene og lammene :) Da sauene hørte lyden av firehjulingen ankomme stølen ble de superglad og kom løpende! De var ganske så langt unna og løp både langt og fort for å få litt kraftfôr ;) Matmor syns de er så søte <3 I tillegg var hele flokken samlet igjen så nå får nok matmor sove godt i natt.

Så var det min tur igjen, denne gangen var det tilbake til sele og langline. Jeg føler det er litt sånn valpegreie men da gikk det litt bedre igjen ifølge matmor! Jeg syns ikke det gikk bedre, jeg syns rett og slett det gikk litt tyngre med den der langlina! Vi hadde også flere pauser enn vi pleier. Det er visst også en ny greie så jeg skal roe meg litt mer ned sånn generelt sett! Det var skikkelig tørt og varmt så jeg klaget ikke på dagens pauser og det ble også mye mindre mas fra matmor siden jeg ikke gikk så langt ut pga. langlina og varmen og i tillegg har hun GPS`en så hun følger med på hvor jeg er selvom hun ikke ser meg. Vi hadde rett og slett en skikkelig deilig og koselig 3 timers tur i dag og nå er jeg SÅ sliten og fornøyd!

Nå må jeg lade så jeg er klar for morgendagen!

Ønsker dere en riktig fin kveld!

Ruskekos!