21. aug, 2017

ENDELIG er båndtvangen over!!!

God formiddag!

Ah.. nå skal jeg love dere at det var tungt å stå opp fra stolen for å blogge litt, men matmor sa det var lurest å ta det nå å ikke utsette til i kveld!

Uansett, i dag har jeg endelig vært ute å sett etter pipen igjen. OG jeg fant de :) OG ikke nok med det ;) Jeg husket alt fra i vinter og oppførte meg slik at jeg fikk mye ros og tillit fra matmor :) Jeg fikk til og med lov til å reise fuglen :) Vi beklager den dårlige kvaliteten på bildet, men det var ikke det som var i fokus, men det er jo et lite stemningsbilde om ikke annet :)

Da vi kom tilbake til bilen merket jeg godt på kroppen at jeg ikke hadde løpt 2 timer i strekk i terreng på veldig veldig lenge ;) Da vi kom hjem var det rett inn å spise, ut en liten tur for å se over hagen (jeg har jo tross alt løpetid så det er viktig å sjekke at man ikke har gått glipp av en lekkerbisken av en hannhund) og da den var klarert var det rett inn og opp i go`stolen :) Der har jeg kost meg helt til jeg måtte opp for å blogge ;)

Nå er det jobbings på matmor og i kveld skal hun avgårde for å feire den ene bestefaren vår som har bursdag i dag! Hipp hipp hurra! :) Bursdag = pølse? eller? Nei, matmor sier det har vært nok pølsebursdager i det siste ;)

Sorry folkens! Jeg er helt død i kroppen så jeg får nok legge meg til lading igjen så jeg er klar for morgendagen!

Stor ruskekos!