20. aug, 2017

God morgen! :)

Oppe og hopper? :) Vel, det er jeg og jeg fikk jammen med meg matmor ut av huset før halv syv i dag også! :)

Jeg våknet litt før seks så da vekte jeg matmor, men hun ville nok helst sove litt lengre. Da tuslet jeg inn på naborommet som ikke har rullgardin. Gjennom vindu så jeg en soloppgang og skyfri himmel! Altså, man kan ikke ligge inne å dra seg når været er så bra ;) Så da var det bare å tusle inn igjen til matmor. Jeg stelte meg ved senga hennes for å gi henne et lite god morgen suss, men hun ba meg legge meg igjen! Da er det bare en ting som funker hvis jeg skal få henne opp, nemlig det jeg vet hun misliker aller sterkest: Piping og sutring ;) Jeg begynte og gav meg ikke før hun stod opp :) Og når matmor har stått opp legger hun seg aldri igjen så vips var vi oppe klokken seks! :)

Det var så nydelig ute! Soloppgang, dugg i gresset og herlig temperatur :) Først en liten fotosession, så skrive bloggen også skal jeg slappe av i senga mi ute på trammen :) Livet er herlig! :)

En annen grunn til at jeg tenkte matmor måtte tidlig opp var så hun fikk jobbet masse i dag før vi reiser heim slik at hun har minst mulig jobb liggende neste uke og mest mulig tid til å være med meg å se etter rypene ;)

Nå skal matmor få dataen så hun får begynt før syv og jeg skal legge meg å sove videre ute i senga mi ;) Elsker å være hund ;)

Ønsker dere en riktig fin søndag!

Ruskekos!