5. aug, 2017

Unnskyld meg....?

Hva glor du på??

;) Eller kanskje kuene bare lurte på hva matmor egentlig drev med ;)

Akkurat nå titter sola frem gjennom skyene, men det har i perioder virkelig bøttet ned i dag også!

Planen vår var en fjelltur etter frokosten, men da oppdateringen på sauene sin GPS posisjon tikket inn på telefonen fikk matmor annet å gjøre. Sauene hadde vandret til kuene for å spise opp kraftforet til kalvene. Vi er redd sauene ikke tåler de mengdene som ligger ute til kalvene så da var det bare for matmor å finne noe hun, etter avtale med de som har ansvaret for kuene, kunne bruke til å stenge foran automaten. Da det var i boks og vi endelig kom oss oppover var det mest for å oppdage at sauene allerede hadde rukket å spise opp det meste av kraftforet. Da er det bare å krysse fingrene for at det går bra med gjengen også må vi vel opp å sjekke litt senere at ingen er syke <3

Innen dette var gjort begynte det selvfølgelig å regne, så det ble en 40 min tur langs veien i øs pøs regn på oss før vi dro hjem. Vi trengte jo endel nedbør nå og det har vi virkelig fått de siste dagene!

I dag skal marfar og lillesøster komme hjem fra noen dager i fjellet og vi gleder oss sånn til å få de heim igjen <3 Da er det endelig noen som vil leke skikkelig med meg :)

Nei, nå er det middagstid og matmor sitter bare å jobber foran dataen sin så jeg får nok avslutte her og mase litt på henne ;) JEG ER SUUUUUULTEN!!!!!!

Vi skrives!

Ha en riktig fin lørdagskveld!

Ruskekos!