3. aug, 2017

Hipp hipp hurra...

... for alle søsknene mine som fyller tre år i dag! Og gratulerer litt til meg selv som faktisk også er tre år i dag! Tre år i alder, men som et lite ekorn på speed sånn mentalt sett ;) Livet er jo så herlig så det må jo nytes og jeg må vi jo vise hvor glad jeg er i livet ;) Er dere ikke enige?

Ja, hvor skal jeg begynne denne dagen da? Vi ble vekt rundt 07.00. Da fikk jeg ut for å gå på do også var det wiener i buret etterpå! Sauene hadde nemlig kommet seg inn et sted de ikke skulle være så matmor og matfar måtte få de tilbake på stølen. Som vanlig skulle jeg gjerne hjulpet til, men de ser ikke ut til å huske at jeg har sagt det ;)

Da de kom tilbake var det klesskift også dro lillesøster på tur med matfar. Planen var at matmor skulle ta med meg på bursdagstur på fjellet. På veien opp måtte hun stoppe og ta bilde av kuene og ut av intet kom ett av lammene våre! Han hadde sovnet på beitet og ikke fått med seg at de andre gikk tilbake til stølen.. Så da måtte matmor prøve å få med seg han også tilbake til stølen. Forøvrig er han nå døpt Surrebukken ;) Etter 45 min innså hun at det ikke gikk så da ble det tur på oss mens han suste på ute på beitet!

Men dette er min dag så tenk dere tur på fjellet og wienerpølse samtidig! I`m in heaven!

Da vi kom hjem måtte jeg rett i buret for matmor hadde funnet ut at hun skulle prøve å få med seg moren til Surrebukken for å få han med tilbake til stølen, men da hun fikk halsbånd på seg nektet hun å gå. Så nå er Surrebukken alene mens resten av gjengen ligger på stølen. I tillegg bøtter det ned. Stakkars liten <3 Matmor skal visst opp å slippe ut sauene senere i kveld så da finner de nok sammen igjen <3

Da matmor kom hjem igjen fyret hun i ovnen for det er litt uggent vær ute så jeg har kost meg foran ovnen! Straks er det middag og jeg er så spent på hva jeg får til bursdagsmiddag! Pølse kanskje? ;) Det er lov å håpe ;)

Nei, nå skal vi feire!

Stor bursdagskos fra meg til deg!