29. jul, 2017

Kveldstur!

God lørdag!

Nå har det vært litt stille et par dager men innimellom er det mye annet som skjer og da er det litt deilig med litt pause fra dataen :) I går tok vi oss en liten kveldstur istedenfor å blogge og etter regnet kommer sola ;) Og om ikke sola kom så var det ihvertfall et nydelig lys og oppholdsvær :) Deilig med en liten kveldstur, men jeg blir ikke sliten av slike småturer i bånd altså! Jeg har bare lyst til å løpe og løpe i mange timer ;)

Ellers har lillesøster gått blodsporprøve siden sist og hun gjorde det så bra at hun skal få et eget innlegg i morgen eller på mandag :)

I dag tidlig så jeg et rådyr på jordet fra stolen min i stua! Jeg bjeffet det jeg kunne for at matfar skulle komme å se :) Både matmor og matfar fikk tatt bilde av det så vi skal vise dere bilde en dag :) Siden det var ei geit og vi tidligere sett geit med to killinger like ved så får vi ikke løpe på jordet i dag i tilfelle hun har lagt fra seg killingene i det høye gresset mellom jordet og gjerdet. Litt kjipt, men jeg forstår hvorfor det er slik.

Matmor og matfar har også vært en tur på åsen og hentet hjem sauene til stølen. De har begynt å gå på et beite de ikke skal være på så vi håper ikke det skjer igjen!

Ellers er det ikke så veldig mye som har skjedd siden sist! Eller, jo! På torsdag fikk jeg igjen besøk av begge kusinene mine! Tenk to dager på rad! Kan man bli mer lykkelig!?! :)

Nei, nå begynner jeg å bli sulten så jeg får mase litt på matmor! Det er nok litt tidlig, men det er lov å prøve!

Og gled dere til rådyrbilde i morgen ;)

Ha en fin fin lørdagskveld!

Ruskekos!