20. jul, 2017

Perfeksjon

God torsdags kveld!

I dag har det ikke skjedd så mye for matmor har for det meste vasket gulv og vinduer til vi skal få besøk i morgen. Innimellom vaskingen var det middagtid og hun måtte se etter sauene på åsen i tillegg til litt stell av de søte små koppelammen <3 Nå er ihvertfall alt klart for kusinebesøk i morgen!

Lillesøster og jeg har stått endel i hundegården i dag. Det har jo vært veldig varmt så jeg har for det meste ligget rett ut på de store hellene! Etter en stund kom matmor med et par stolputer vi skulle få ligge på. Lillesøster er jo nå over et år så hun håpet hun var ferdig med å bite i stykker alt. Dengang ei, så i kveld har matmor plukket gammel porøs skumgummi opp fra singelen. Det blir nok en stund til vi får puter igjen i hundegården.

I dag er det akkurat en mnd til båndtvangen er over og jeg feiret først med litt kotelettrester fra matmor og matfar sin middag i min middag. Etter middagen ble de sittende å prate og da jeg gikk forbi benken og kjente lukten av en hel kotelett kjente jeg at jeg ikke var helt mett allikevel! Ikke feil å feire at det bare er en mnd igjen til båndtvangen er over med en hel kotelett? Så, da tok jeg den jeg ;) Rett fra benken! Lett som en plett, stille som en mus ;) Ingen som merket noen ting, men da jeg skulle prøve å komme meg ut klarte jeg ikke å gjemme hele koteletten i munnen så jeg ble oppdaget! Heldigvis fikk jeg i meg så godt som hele koteletten minus beinet så jeg er fornøyd!

Nå har jeg lekt litt med lillesøster ute på plenen og resten av kvelden blir nok rolig.

Nå skal visst matmor fortsette med en fotobok så jeg får vel avslutte!

Vi skrives!

Ruskekos!