10. jul, 2017

Tidlig morgen!

God morgen!

I dag stod matmor veldig tidlig opp selvom hun har ferie! Hele ferien har en gjeng med skjæreunger vekt henne og i dag gav de seg ikke så til slutt stod hun opp! Hun virker rimelig lei, så det treet med reir i forsvinner nok i løpet av vinteren, for hun mumlet noe om at det treet skulle vekk da hun lagde seg frokost!

Det fine med tidlige morgener er at vi har god tid til å kose masse, så nå har jeg akkurat hatt en koseøkt på matmors fang <3

I går ble det tur på oss alle sammen! 2,5 times tur med kløv gjorde at jeg sov resten av dagen, men da vi skulle legge oss var jeg lys våken ;) Jeg tror ikke jeg ble så trøtt av å bære selve kløven, men det at jeg må gå bak gjør at jeg må konsentrere meg hele tiden og da blir det slitsomt! Matfar og lillesøster gikk foran oss på turen og de støkte et fint rypekull med både kyllinger og stegg :) Dessverre var det langt unna vårt terreng, men det lover godt for høsten at det var bra med kyllinger :)

I dag skal matmor jobbe igjen så jeg tror ikke det kommer til å skje noe spennende , men det er også meldt regn i kveld så det får gå! Kanskje det blir kloklipp? Ikke at det er så morsomt akkurat, men det følger jo med endel kos og det sier jeg aldri nei til ;)

Sukk.. nå hører jeg matmor gjespe i ett sett i bakgrunnen så jeg kjenner jeg ble trøtt selv! Rart med det når man står opp tidlig ;) Blir jo trøtt igjen med en gang ;)

Ønsker dere en riktig fin dag!

Ruskekos!