4. jul, 2017

Hei og hopp!

Heisann!

Nå skinner både sola, lillesøster og jeg! Matmor fikk nemlig gjennomført planen sin om en skikkelig hundevask i dag så nå er vi skrubbet og vasket etter alle kundens regler med både shampoo og balsam! En kan bli sliten av mindre ;)

Naboens traktor er nå i full gang med slåtten rundt huset og når han er på ferde må vi stå i hundegården i tilfelle vi skulle funnet på å stikke av og kommet oss under slåmaskinen! Naboen har stor traktor og stor slåmaskin så det er ingen spøk!

Siden vi nå er rene og pene og pelsen vår skinner om kapp med sola, har matmor tenkt å ta bilde av oss sammen med koppelammene i morgen. Håper lillesøster klarer å sitte stille lenge nok og at koppelammene vil være med å posere på bildet så vi får et fint bloggbilde til dere i morgen :)

Ja, også må jeg ikke glemme å tipse om en veldig god middagsrett nå når det er varmt og godt i været! Eller, det er matmor som sier jeg må tipse, for jeg har ikke smakt!
Her kommer linken til oppskriften:

http://idagranjansen.com/oppskrifter/spagetti-med-scampi-rosesaus-hvitlok-og-chili

Det står ikke at scampiene bør være tint og at man tørker av de med litt tørkepapir før man har de oppi panna, men det anbefales :) Og man kan gjerne servere med hvitløsbaguetter. Matfar mente det manglet! Dette er virkelig verdt et forsøk! :)

Jeg er usikker på om det blir noen tur på oss i dag for selvom matmor i teorien har fri virker det ikke helt slik i praksis. Kanskje det blir litt ekstra kos og løping på plenen i kveld istedenfor når traktoren er borte? Håper på det!

Vel, nå får jeg avslutte så matmor får fortsette med jobbingen sin!

Vi skrives!

Ruskekos!