3. jul, 2017

In action!

God mandagskveld!

Bildet er fra skogsturen vår i går, da matmor vasset uti for at jeg skulle svømme ;) Det er jo ikke rart jeg ikke vil svømme når hun går med boblejakke, er det vel?

I dag har det ikke skjedd noe spennende men vi fikk oss en tur til stølen for å se til sauene på beitet :) Der stod det bra til med alle sammen og koppelammene storkoser seg sammen med lammene til Happy <3 De en er fin trivelig gjeng på totalt 7 lam som koser seg her heime på gården :)

På lørdag klipte vi klør og jeg fikk klipt potehårene mine og i morgen har matmor planlagt at vi skal bades og alle pleddene våre skal vaskes. Jeg misliker sterkt å bade så jeg gruer meg allerede og skal være glad når det er over! Det er meldt fint vær så da tørker vi heldigvis fort :) Lillesøster har jo hatt sin røyterunde og jeg røyter nå, men matmor håper det slutter hvis vi dusjer for jeg begynner å nærme meg slutten. Jeg har skikkelig mye pels på vinteren, men når sommeren kommer mister jeg nesten alt! Under magen har jeg et tynt lag og på resten har jeg kun litt pels og den pelsen blir skikkelig stri ;) Merkelige greier denne pelsen ;)

Håper dere har hatt en riktig fin dag!

Stor ruskekos fra meg til deg!