2. jul, 2017

Heisann hoppsann!

God søndag!

Jeg vil aller først si at vi er nøye i forhold til båndtvangen og eneste grunnen til at jeg er uten bånd på dette bildet var fordi matmor egentlig holdt på å ta bilde av meg til dagens blogginnlegg da matfar kom med fisk han hadde fisket! Vi var på en liten halvøy og jeg stod i langline både før og etter bildet ble tatt :)

I går sov de tobente lenge før matmor hadde en jobbøkt og på kvelden ble tur på alle fire. Lillesøster og matfar gikk en tur i skogen for å trene litt spor mens matmor og jeg gikk en tur på fjellet for å trene på å gå med kløv! Huttetu så mye mygg det var! Matmor syntes nok det var verre enn meg for hun akket og uffet seg og surret på som en annen tulling! Hadde jeg hatt mobilen hennes skulle jeg ha filmet det til dere! Litt pingle er hun, men så er hun ikke født i Finnmark heller ;) Matmor hadde pakket kløven litt skjevt, men den var ikke så tung og vi var ikke ute i mer enn en drøy time så det gikk fint! Jeg gikk fint bak nesten hele veien helt til vi så Heilo :) De lukter så godt så da prøvde jeg meg forbi noen ganger ;)

I dag har vi kost oss ved et skogsvann! Vi trente litt på vannapport mens matfar prøvde fiskestanga! Fangsten ser dere på bildet så det ble ikke fisk til middag i dag heller akkurat ;) Jeg er jo veldig matglad så jeg kunne godt spist den rå om jeg hadde fått lov ;)

Apporten gikk så som så, men da matmor brettet opp buksene og ble med uti vannet var det bare så vidt jeg ikke tok et par svømmetak! Jeg ble faktisk så vidt våt på ryggen så hvis bare matmor orker bli våt over navlen så lover jeg at jeg skal bli våt på ryggen ;)
Jeg gikk med kløv i dag også! Det er egentlig ganske ok! I dag hadde vi pakket i overkant av 1,5 kg totalt. Matmor fant en bit tykk skumgummi som hun delte i to og som hun la vannflaskene oppi så de skulle ligge stabilt i ro i kløven og ikke i meg noe ubehag! Ja, du leste riktig! Jeg må bære vannflasker! Så utrolig meningsløst liksom, men men! Jeg hadde i tillegg med langline, hundegodis, jerven posen og apportrypa mi i plast! Sistnevnte ble brukt, men jervenposen slapp jeg heldigvis ;)

Skulle gjerne skrevet mye mer, men jeg er helt skutt etter dagens tur så jeg tror jeg må slenge meg litt nedpå!

Vi skrives!

Ruskekos!