Blogg

31. des, 2018

... og siste innlegget på RuskeSara bloggen!

Men fortvil ikke! Vi fortsetter et annet sted og dere skal få link til den siden i morgen :) Vi må bare runde 2019 først ;)

Matmor synes nemlig jeg har gjort en altfor dårlig jobb på bloggen i det siste og hun har egentlig sagt at om jeg skal fortsette så må jeg skjerpe meg, men etter drøye 4 år, er jeg litt lei! Det er begrenset hvor mye som skjer i livet mitt! Den nye bloggen er det matmor som skal ta seg av og det er hovedsaklig 2 grunner til at vi bytter plattform. 1: Den nye er gratis, men den har litt vanskeligere adresse å huske så dere må lagre adressen. 2: Vi kan legge ut litt flere bilder på den nye siden vår og det blir jo fint :)

Det blir nok ikke daglige oppdateringer, men vi skal være flinkere enn det vi har vært den siste tiden her inne :)

Nytt år og nye muligheter :)

Dagens bilde er av årets vær, Kasko :) Nå er det ikke mange dagene før han skal være ferdig med jobben sin her ute så da blir det spennende om det blir noen lam til våren ;)

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år så titter vi innom med link til den nye nettsiden vår i morgen!

Stor ruskekos!

23. des, 2018


I dag er det lille julaften. Lillesøster og jeg har akkurat kommet inn fra en skitur med matfar mens matmor har gjort klart de siste småtingene før morgendagen. Men hva er viktigst i julen, er det maten i morgen, eller er det alt dette andre som følger med julen? Tid til å stikke innom de man ellers ofte ikke har tid til å hilse på, kosen rundt det å få julekort og faktisk ha tid til å lese de, roen på kveldene og kjenne på at alle rundt en også kjenner på at julefreden senker seg. Vi synes selvfølgelig julaften er koselig, men for oss er alt dette andre like viktig <3

Samtidig som roen senker seg vandrer også tankene til alle de som ikke gleder seg til julen. Alle de hvor enten økonomien, familieforholdene eller rusen ødelegger og hvor alle følelsene rundt dette forsterkes i desember. Så her kommer en liten oppfordring til alle som leser bloggen. Om det er noen dere tenker kanskje går en vanskelig dag i møte i morgen. Send en koselig melding som viser at nettopp du bryr deg litt ekstra eller ta en telefon til denne personen.. eller kanskje du kan sende to meldinger <3 For julen handler kanskje mest av alt om å bry seg litt ekstra <3

Vi titter innom i morgen med et lite julebilde fra dagens skitur og imens håper jeg dere får en fortsatt fin dag!

Julekos fra meg og fjøsnissen til naboen <3

21. des, 2018

Snart juleferie!

God fredag alle sammen! Er dere klare for juleferie? Jeg er superklar og om et par timer starter vi ferie her på gården også :)

Tenkte dette bildet passet fint selvom det er fra et par år tilbake :) I morgen er det meldt fint vær så da tror jeg vi må få til en lite photosession på jordet med årets julepynt ;) Matmor mener ihvertfall det ;)

Har dere spennende planer i jula da? Her blir det en rolig jul har matmor sagt med kusinebesøk 1.-2. juledag <3 Det gleder jeg meg sånn til! Matmor sier vi skal ake, leke med sauene, kanskje gå en skitur og ikke minst skal vi endelig få vist frem hundehuset vårt <3

Ønsker dere en fin fin fredag!

En skikkelig juleruskekos til dere alle fra meg! :)

20. des, 2018

God torsdag!

Nå er det jammen ikke lenge til juleaften og her har det snødd siden i går :) Det blir så mye deilig snø å base i :)

I dag tenkte jeg vise frem matmor og matfar :) Det er kanskje flere av dere lesere som ikke vet hvem de er, men nå vet dere hvem jeg snakker om :) Bildet ble tatt i forbindelse med reportasjen som var i lokalavisen :)

Både lillesøster og jeg har løpetid om dagen og både i går og i dag har hormonene løpt litt løpsk med oss. Altså, det føles ut som at vi har blitt fylt opp med energi og alt vi vil er å leke! HELE tiden ;) Så i går endte vi i hundegården for vi surret oss bare inn i båndene til hverandre og det blir nok noen timer i hundegården i dag også! Der kan vi løpe så mye vi vil, legge oss inn og varme oss hvis vi føler for det, men det er bare -5 grader ute og da trenger vi ikke inn :)

Nå vil jeg ut igjen i snøen, men vi skrives!

Ruskekos fra meg og lillesøster hilser også!